Mate Rimac posjetio “Farmicu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Mate Rimac posjetio je”Farmicu”. S obzirom da uskoro kreće s izgradnjom kampusa u sklopu kojeg će oformiti i sklonište za pse, u njemu će, kao i “Farmica”, imati zbrinute životinje.

– Javio nam se jer je čuo da nešto takvo već postoji u Našicama te nas posjetio. Mate je vegetarijanac i namjerava svoje zaposlenike potaknuti na to da promijene način prehrane. U njegovom kampusu veganski obroci za zaposlene bit će besplatni, a za mesne obroke zaposlenici će sami plaćati. Koliko je njega oduševila naša “Farmica” i način na koji brinemo o svim životinjama, toliko je nas Mate, zajedno sa suprugom Katarinom i prijateljicom Anom, oduševio svojom jednostavnošću – rekla nam je Ivana Varkonji i istaknula kako je ovo bilo zanimljivo druženje.

 

izvor: “Farmica”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit