Martin Solveig među 100 najboljih DJ-eva u svijetu

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageFrancuski DJ Martin Solveig svijetu se predstavio albumima ‘Sur La Terre’ i ‘Hedonist’. S posljednjeg albuma slušali smo: ‘Everybody’, ‘Jealousy’, ‘Something Better’, ‘Rejection’, a s ‘Cabo Parano’ zasjeo je i na čelnu poziciju naše top liste Top Music. Prošla 2007. za Martina je bila radna, ali i uspješna: ušao je u TOP 100 DJ-eva smjestivši se na 76 poziciju. Time je potvrđen njegov status najboljih internacionalnih DJ-eva. Trenutno je okupiran radom na trećem službenom albumu koji najavljuje singl 'C'est La Vie'. Ovaj singl prati jednostavan videospot kojega možete pogledati na njegovoj stranici www.martinsolveig.com. Inspiracija za novi materijal su mu Michael Jackson i Prince. Novim albumom najavljuje osvježenje i originalnost.
www.martinsolveig.com

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit