Marin Greganić pozvan u kadetsku rukometnu reprezentaciju Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Đurđevcu je od 27. do 29. prosinca održan rukometni Turnir regija za igrače 2000. godište. 107 mladih rukometaša u šest momčadi, davalo je sve od sebe kako bi se istaknuli i svojom igrom zaslužili poziv na prvo službeno okupljanje reprezentacije 2000. godišta. Na turniru regija sudjelovala su i dva igrača RK NEXE – Marin Greganić i Ivan Poljak. Uz dogovor koordinatora za muški rukomet Ivana Balića te trenera Vedrana Ćurka i Venija Loserta, a uz dogovor s Petrom Metličićem, sastavljen je popis od 22 igrača koji će od 2. do 9. siječnja trenirati u Dugom Selu pod palicom Vedrana Ćurka. Poziv na prvo okupljanje hrvatske mlađe kadetske rukometne reprezentacije dobio je Marin Greganić, jedan od najboljih mladih igrača RK NEXE.
Mlađi kadeti okupit će se u subotu, 2. siječnja, u 13 sati u Zagrebu ispred Doma sportova odakle će krenuti put Dugog Sela na pripreme.
Tekst: Danko Justić
Foto: Facebook

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit