Malonogometna ekipa naše Župe krenula pobjedom u Katoličku malonogometnu ligu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je s natjecanjem krenula Katolička malonogometna liga u našoj požeškoj biskupiji u kojoj sudjeluje 21 ekipa. Liga je započela svetom misom u crkvi sv. Lovre u Požegi koju je predvodio požeški biskup msnr. Antun Škorčević. Ekipa župe sv. Antuna Padovanskog ostvarila je pobjedu rezultatom 3:1 u susretu 1. kola protiv župe sv. Antuna Padovanskog iz Daruvara. Strijelci za Našičane bili su Ivan Breskovac, Mario Tomac i Hrvoje Vulić.  Ekipu župe sv. Antuna Padovanskog Našice čine: Toni Vučemilović, Tomislav Rukavina, Mihael Tomić, Mario Tomac, Hrvoje Vulić, Ivan Breskovac, Ivan Butković.  Prije odlaska u Požegu ekipu naše Župe pozdravio je i blagoslovio župnik fra Zoran Bibić. Iduće, drugo, kolo KMNL igra se 18. siječnja 2020. godine.

tekst: Krunoslav Jakobek, Rudica Čeme

foto: Rudica Čeme

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit