Maloljetnici se provozali tuđim autom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je jučer u popodnevnim satima, u Dardi, nepoznati počinitelj razbio vjetrobransko staklo na osobnom automobilu i staklo na prozoru obiteljske kuće, čime je oštetio 39-godišnjaka za oko 11.000,00 kuna.

MALOLJETNICI SU SE PROVOZALI TUĐIM AUTOM
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika utvrđena je osnovana sumnja da su dva maloljetnika počinila kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Jučer su, u Osijeku, dva maloljetnika odvezla osobni automobil 48-godišnjaka i nakon nekog vremena ga ostavili na parkingu trgovačkog centra.

UPRAVLJAO AUTOM S 1,74 PROMILA ALKOHOLA
Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali šest vozača osobnih automobila s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je oko 2,20 sati u Satnici Đakovačkoj, kada su policijski službenici u nadzoru prometa zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 35-godišnjak iz Satnice Đakovačke. Evidentirana mu je koncentracija od 1,74 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 boda.

U 22,50 sati u Osijeku, policijski službenici su u nadzoru prometa zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 39-godišnjak. Evidentirana mu je koncentracija od 1,06 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 boda.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA 8 PROMETNIH NESREĆA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća, od kojih su u jednoj tri osobe zadobile lake tjelesne ozlijede, a u 7 je nastala materijalna šteta. Na području Osijeka i Belog Manastira dogodilo su se tri prometne nesreće, a na području Đakova dvije prometne nesreće.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit