Mali humanitarci u akciji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Mali humanitarci” 5. razreda i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice održali su humanitarnu prodajnu akciju povodom obilježavanja Dana kruha i Dana zahvalnosti za plodove zemlje. Učenici: David Crnković, Božena Černava, Lucija Falamić, Dorotea Horvat, Ema Jović, Anđela Knežević, Hana Knežević, Stjepan Marjančević, Lana Poljak, Dora Rogač, Mateo Sajda, Anja Stojaković, Dora Šenk, Kristijan Šerbeđija, Marko Šimunek, Roko Šikić, Lana Zebić, Karlo Knežević, 4.b Emanuela Tudja,  Medicinska škola Osijek, prodavali su građanima kruh, pecivo, lepinje, kolače, jabuke, grožđe, a sva prikupljena novčana sredstva od proizvoda su namijenjena u humanitarne svrhe za oboljelog učenika OŠ kralja Tomislava i za UNICEF-ov projekt “Škole za Afriku” koji će omogućiti besplatno školovanje siromašnoj djeci Burkine Faso. Učenici su,  za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec, za kupnju skupih lijekova za osobe u potrebi, skupljali  plastične čepove. U akciji su prikupili 2.500 kuna za oboljelog učenika Osnovne škole kralja Tomislava i 170 kuna za projekt “Škole za Afriku”.

Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit