Mali humanitarci čestitali gospođi Slavi Dlesk 100. rođendan

Mali humanitarci 7.d razreda s učiteljicom Gordanom Cvijetović i razrednicom Đurđicom Mašić iz Osnovne škole kralja Tomislava Našice posjetili su gospođu Slavu Dlesk i čestitali joj 100. rođendan. U ime Malih humanitaraca Dorotea Horvat i Roko Šikić uručili su joj prigodne poklone. Poželjeli su joj puno zdravlja i sreće te da iduće godine zajedno proslave njezin sto i prvi rođendan. Pripremili su joj i prigodan program te otpjevali nekoliko pjesama koje su uvježbali s učiteljicom glazbene kulture Aleksandrom Čeliković Cvidrak i s učiteljicom Gordanom Cvijetović. Gospođa Slava pričala im je kako je nekad živjela i kako živi danas, a rekla im je i da uživa u društvu svojih 8 unuka i 11 praunuka. Mali humanitarci zahvalili su se obitelji gospođe Slave koja im je omogućila druženje te DVD-u Našice na prijevozu. Dio je ovo projekta koji provode „Čestitamo rođendan najstarijoj osobi u našičkom kraju“ koji ima svrhu međugeneracijskog zbližavanja najstarijih i najmlađih predstavnika našeg društva.

Najstarija Našičanka Slava Dlesk je  i u krugu svoje obitelji i gostiju proslavila 100. rođendan. U ime Grada Našica i gradonačelnika Josipa Miletića, čestitali su joj zamjenik gradonačelnika Hrvoje Šimić i predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba  koji su uručili buket ruža i prigodan dar. Zaželjeli su joj puno zdravlja i sreće u životu. Predsjednica Snježana Fridl u ime Udruge Zagoraca „ Kaj“  čestitala je najstarijoj Zagorki u našičkom kraju rođendan, darivala ju darovima i zagorskim štruklama.

Ukoliko u našičkom kraju još ima osoba starijih od 95 godina, mole da se obavijest o tome pošalje na e-mail durdica.masic@gmail.com.

izvor: Mali humanitarci

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest