Mali humanitarci čestitali gospođi Slavi Dlesk 100. rođendan

Mali humanitarci 7.d razreda s učiteljicom Gordanom Cvijetović i razrednicom Đurđicom Mašić iz Osnovne škole kralja Tomislava Našice posjetili su gospođu Slavu Dlesk i čestitali joj 100. rođendan. U ime Malih humanitaraca Dorotea Horvat i Roko Šikić uručili su joj prigodne poklone. Poželjeli su joj puno zdravlja i sreće te da iduće godine zajedno proslave njezin sto i prvi rođendan. Pripremili su joj i prigodan program te otpjevali nekoliko pjesama koje su uvježbali s učiteljicom glazbene kulture Aleksandrom Čeliković Cvidrak i s učiteljicom Gordanom Cvijetović. Gospođa Slava pričala im je kako je nekad živjela i kako živi danas, a rekla im je i da uživa u društvu svojih 8 unuka i 11 praunuka. Mali humanitarci zahvalili su se obitelji gospođe Slave koja im je omogućila druženje te DVD-u Našice na prijevozu. Dio je ovo projekta koji provode „Čestitamo rođendan najstarijoj osobi u našičkom kraju“ koji ima svrhu međugeneracijskog zbližavanja najstarijih i najmlađih predstavnika našeg društva.

Najstarija Našičanka Slava Dlesk je  i u krugu svoje obitelji i gostiju proslavila 100. rođendan. U ime Grada Našica i gradonačelnika Josipa Miletića, čestitali su joj zamjenik gradonačelnika Hrvoje Šimić i predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba  koji su uručili buket ruža i prigodan dar. Zaželjeli su joj puno zdravlja i sreće u životu. Predsjednica Snježana Fridl u ime Udruge Zagoraca „ Kaj“  čestitala je najstarijoj Zagorki u našičkom kraju rođendan, darivala ju darovima i zagorskim štruklama.

Ukoliko u našičkom kraju još ima osoba starijih od 95 godina, mole da se obavijest o tome pošalje na e-mail durdica.masic@gmail.com.

izvor: Mali humanitarci

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit