Mali humanitarci 5.d pomogli obitelji iz Petrinje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Predstavnici Malih humanitaraca 5.d razreda OŠ kralja Tomislava Našice  – Adam Ivanušec, Lana Šenk , Filip Koš i učiteljica Đurđica Mašić posjetili su deseteročlanu obitelj koja se nakon potresa doselila iz Petrinje u Šaptinovce. Na prijedlog Adama Ivanušeca organizirana je humanitarna akcija prikupljanja pomoći u 5.d razredu. Učenici su donirali hranu, slatkiše za djecu, kućne i higijenske potrepštine kako bi pomogli i zaželjeli dobrodošlicu mnogobrojnoj obitelji u kojoj ima petero male djece. Adam je u ime Malih humanitaraca pozdravio i donirao hranu, higijenske potrepštine, slatkiše. Majka se zahvalila u ime cijele obitelji na donaciji koja će im puno pomoći. Učiteljica Mašić zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.

izvor: OŠ kralja Tomislava

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit