Mala tvrtka iz Osijeka u velikom projektu: Digitaliziramo ruralna područja

Facebook
Twitter
Pinterest

dRural.hr u suradnji s Plodovi.hr djeluje kao pokretač održivog razvoja za ruralne poduzetnike u Hrvatskoj. Omogućava bolje pozicioniranje na tržištu, ostvarenje konkurentske prednosti i zajednički rast. Povezivanjem malih poduzetnika putem pametnih algoritama potiče se međusobna suradnja i razvoj lokalnih ruralnih gospodarstava.

Osječka tvrtka Reducos Software koja stoji iza platforme Plodovi.hr broji svega 9 zaposlenih, a ostvarila je veliki uspjeh: jedna je od 15 sudionika uključenih u veliki projekt u kojem sudjeluje 11 zemalja članica Europske Unije. Znajući važnost konkurentnosti malih proizvođača i poduzetnika na tržištu, Europska je komisija podržala inicijativu dRural – online platformu koja omogućava ruralnim poduzetnicima da se povežu međusobno i s potencijalnim kupcima.

Integracijom sa dRural.hr platformom i razvitkom alata kojemu je cilj povezivati male poduzetnike prema njihovim interesima i potrebama, Plodovi.hr nastavlja poticati rad malih i lokalnih poduzetnika.

Primjera radi, ako jedan proizvođač treba nabaviti sirovine ili ambalažu za svoje proizvode, algoritam će automatski prepoznati druge poduzetnike s istim potrebama i omogućiti im da se povežu i surađuju. Ovo nije samo ušteda vremena i resursa, već i način za stvaranje snažnih poslovnih partnerstava unutar ruralnih zajednica.

dRural platforma, zajedno s partnerima poput Plodovi.hr, ostvaruje ovu viziju i pruža konkretnu pomoć onima koji to najviše trebaju – malim poduzetnicima koji čine srž ruralnih zajednica i odišu lokalnim duhom.

Posjetite dRural.hr i pregledajte što Vam nude ruralni poduzetnici. U algoritam za povezivanje možete se uključiti putem poveznice: drural.plodovi.hr

Ovaj projekt je neizravno primio financiranje Europske unije putem programa Horizon 2020 za istraživanje i inovacije u sklopu projekta dRural.

Izvor:OBŽ/Plodovi.hr

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit