Mala škola tehničkih aktivnosti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Zajednica tehničke kulture Grada Našica, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Osječko-baranjske županije, nastavlja s organiziranjem i održavanjem radionica tehničke kulture u okviru projekta Male škole tehničkih aktivnosti kojom se promovira tehnička kultura. Ovoga puta Škola tehničkih aktivnosti organizirana je jučer u Osnovnoj školi Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu. održane su tri radionice: 1. modelarstvo, u izradi uporabnih predmeta od šperploče, ujedno ima i natjecateljski karakter i održava se kao 1. kolo Modelarske lige pa prve dvije ekipe stječu pravo natjecanja u 2. kolu županijske razine, 2. radionica 3D modeliranja i printanja kojom  učenici upoznaju 3D modeliranje, sami izrađuju neki predmet i printaju ga na 3D pisaču i 3. automatika – rad s Arduino tehnikom kojom se upoznaju s elktroničkim sklopovima, njihovim programiranjem i funcioniranjem te primjenom. Radionice za koje ima interesa nastavit će se održavati u ovoj školi u sklopu Centra tehničke kulture Grada Našica, a školi je na posudbu dana i određena opremu za održavanje ovakvih radionica kroz izvannastavne aktivnosti.

izvor: Zajednica tehničke kulture Grada Našica, foto: OŠ I.B.Slovak

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit