‘Lutka’ oduševila posjetitelje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Vrijednu pouku o važnosti uzajamnog poštovanja i uvažavanja u međuljudskim odnosima, izvrsnog hrvatskog dramatičara Mire Gavrana, sinoć su u Domu kulture u Našicama, u predstavi Lutka, publici prenijeli glumci Teatra Gavran – Doris Pinčić i Robert Kurbaša. Poznati i omiljeni glumci zaokupili su pozornost publike koja je pomno pratila njihove dijaloge i kretnje  na lijepo scenski oblikovanoj pozornici suvremenom pričom o ljubavi, sebičnosti, osamljenosti, potrebi za razumijevanjem i komunikacijom. Uvjerljiva gluma,  zanimljivi kostimi i duhovita i poučna priča s elementima znanstvene fantastike, u režiji Mladene Gavran, ispunila je očekivanja našičke publike, a zadovoljni gostovanjem u Našicama, bili su i glumci – Doris Pinčić i Robert Kurbaša
Asja Godžirov – Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit