LPR “Mimoza” Đurđenovac najavila “Dan mimoze”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na sastanku Lige protiv raka “Mimoza” Đurđenovac, dogovoreno je obilježavanje ovogodišnjeg Dana mimoze. Akcija će biti održana 24. ovog mjeseca. Predsjednica udruge dr. Ljiljana Hodak izvijestila je da članovi – korisnici popusta za prijevoz vlakom još nisu dobili svoje kartice za popust u HŽ-u te rekla da je Liga zamolbu HŽ-u uputila 16. prosinca prošle godine te očekuje da članovi dobiju kartice u što kraćem roku. Dr. Hodak je isktaknula da je udruga u prošloj godini ostvarila sve planirane akcije te će i u 2020. obilježiti Dan mimoza, Dan narcisa i Dan ružičaste vrpce, organizirati kreativne radionice i akcije na kojima se prikupljaju sredstva za pomoć članovima udruge i, kao i svake godine, udruga će organizirati izlet “u nepoznato”.

foto: arhiva RN

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit