Ljetna škola mladih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U subotu u Orahovici počinje petnaesta Ljetna škola mladih Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije. U desetodnevnom programu sudjelovat će sto pedeset mladih. Uz polaznike iz Osječko-baranjske županije, u Ljetnu školu stižu mladi iz Samobora, Ivanca, Slavonskog Broda, Orahovice, Korčule i Dubrovnika te iz susjednih zemalja iz Doboja, Tuzle, Novog Sada i Sombora.

Kroz desetodnevni program sudionici Ljetne škole osposobljavat će se za voditelje radionica vršnjačke edukacije programa Crvenog križa. Sudionici Ljetne škole moći će čuti i niz zanimljivih predavanja koje će održati predsjednik treće Vlade Republike Hrvatske te potpredsjednik Hrvatskog Crvenog križa Franjo Gregurić, bivši predsjednik Republike Stipe Mesić, sudac Ustavnog suda Mato Arlović, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt i nastavnica na odjelu za kulturologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Marina Đukić.

Posljednji dan Ljetne škole, u ponedjeljak, 27. kolovoza, bit će održana pokazna vježba i završna svečanost na kojoj će mladi pročitati apel „Ujedinimo se za bolju Hrvatsku“ koji će stvarati tijekom boravka u Orahovici.

 

Tekst: Asja Godžirov-Kurilj
Foto: CK

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit