Leopoldina Vitković i Alenka Taslak među 500 nagrađenih učitelja u RH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Po drugi put  Ministarstvo znanosti i obrazovanja, povodom Dana učitelja, nagradilo je najbolje odgojno-obrazovne djelatnike u Republici Hrvatskoj. Njih 500 dobit će novčanu nagradu u iznosu od 10.000 kuna bruto. Zbog epidemioloških okolnosti, ove se godine dodjela nagrada održala online putem.  Dvije nagrade došle su i u Našice, u Osnovnu školu “Dora Pejačević”, iz koje su nagrađene profesorica biologije i kemije Leopoldina Vitković i profesorica engleskog i njemačkog jezika Alenka Taslak.  Nagrade su dodijeljene na temelju Javnog poziva za nagrađivanje, a ministar   Radovan Fuchs čestitao je nagrađenima čija su imena objavljena i na službenim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Javni poziv za dodjelu ove nagrade raspisan je u svibnju, a prijave su trajale do kraja lipnja. Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabiru se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana.  Nagrađuju se učitelji koji su svoji radom doprinijeli unaprjeđenju sustava obrazovanja. Bodovalo se mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama, stručni članci, objavljeni nastavni materijali, obrazovni sadržaji, međunarodni i državni projekti, unaprjeđenje rada škole kao i rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Redakcijski tekst

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit