Šleder godinu ocijenio uspješnom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Tiskovnu konferenciju danas je održao našički HSLS. Predsjednik Hrvoje Šleder godinu na izmaku ocijenio je uspješnom te to potkrijepio najvažnijim aktivnostima našičkog HSLS-a. Istaknuo je tako uspješno riješavanje deblokade računa našičke srednje škole, uz pomoć državnog tajnika Želimira Janjića čime je omogućen nesmetani rad škole.

Zatim, dodao je, kroz aktivno sudjelovanje svojih vijećnika u Gradskom vijeću, HSLS je doprinijeo boljitku života građana, a upravo na HSLS-ovu inicijativu riješen je popravak javne rasvjete u Radićevoj ulici u Našicama, izgrađena je staza u Martinu čime je osiguran sigurniji život stanovnika te zaista prometne ulice, a osigurana su i sredstva za izradu projektne dokumentacije za izgradnju kanalizacije u ulici Kralja Tomislava u Našicama i izradu projektne dokumentacije za izgradnju rasvjete u  Jelačićevoj ulici u Martinu. Ova je godina bila i slavljenička za našički HSLS, koji je proslavio 17. obljetnicu djelovanja. Čelnici našičkog HSLS-a Hrvoje Šleder, Ante Sertić i Matija Bošnjaković čestitali su građanima predstojeće blagdane te najavili kako će HSLS aktivan biti i u sljedećoj godini.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit