Kuglači Đurđenovca ostvarili plasman u Prvu hrvatsku kuglačku ligu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kuglači Đurđenovca od iduće će sezone igrati u Prvoj hrvatskoj kuglačkoj ligi! Jučerašnjom uvjerljivom pobjedom, rezultatom 8:0 protiv đakovačke Fortune u pretposljednjem kolu, kuglači Đurđenovca ostvarili su povijesni uspjeh. U sjajnoj atmosferi i uz pobjedničku pjesmu brojnih gledatelja koji su s tribina pratili jučerašnji susret, đurđenovački su kuglači na najljepši mogući način obilježili blagdan svetog Josipa – Dan Općine Đurđenovac, na čemu im je odmah po završetku susreta čestitao i načelnik Općine Hrvoje Topalović, obećavši i dalje punu podršku. Iskrene čestitke svim igračima i članovima Uprave kluba koji su u iznimno uzbudljivoj i neizvjesnoj sezoni uspjeli ostvariti dugogodišnji san brojnih generacija đurđenovačkih kuglača.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit