KUD-u “Jasen” nagrada za autentičnost

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KUD “Jasen” Šaptinovci na 30. Međunarodnim susretima folklora u Poljskoj, na kojima je sudjelovalo 30 skupina iz 14 zemalja, predstavljao je Republiku Hrvatsku. Tjedan dana kulture proveli su na nastupima u 7 gradova, dok je natjecateljski nastup održan u gradu Wisla pred više od 3.000 gledatelja. Međunarodni stručni žiri od 11 članova, nakon temeljite i pažljive analize programa svih timova i nakon provjere njihove usklađenosti s pravilima i zahtjevima, nagradu za autentičnost i vjernost tradiciji dodijelio jeupravo KUD-u “Jasen”. Šaptinovčani su u gradu Jabłonków u Češkoj predstavili slavonske delicije i specijalitete – kulen, kobasice, slaninu, rakiju, orahovac te čobanac kojeg su podijelili oko 200 litara.

izvor: KUD “Jasen”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit