Krivotvorili novac

Prema dnevnom izvješću policije, na području PU osječko – baranjske evidentirano je dvanaest kaznenih djela od kojih izdvajamo da se provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano sumnja da su maloljetnica i maloljetnik počinili kazneno djelo “krivotvorenje novca”.
U srijedu 5. i petak 7. veljače, maloljetnici su naručili dostavu hrane iz ugostiteljskih objekata iz Našica i Markovca Našičkog. Prilikom preuzimanja hrane, dostavljačima su plaćali novčanicama od 50 eura, a koja se ne koriste u platnom prometu.
Na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozljede, a jedna osoba teške tjelesne ozljede. Ostale dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalne štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a jedna se dogodila na području Đakova.  Jučer su, na području Policijske uprave osječko-baranjske, u prometu zaustavljena četiri vozača (dva vozača osobnog automobila i dva vozača bicikala) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.  Rekorder je biciklist 46-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,90 grama po kilogramu.

izvor: PU OBZ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit