Krivotvorili novac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Prema dnevnom izvješću policije, na području PU osječko – baranjske evidentirano je dvanaest kaznenih djela od kojih izdvajamo da se provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano sumnja da su maloljetnica i maloljetnik počinili kazneno djelo “krivotvorenje novca”.
U srijedu 5. i petak 7. veljače, maloljetnici su naručili dostavu hrane iz ugostiteljskih objekata iz Našica i Markovca Našičkog. Prilikom preuzimanja hrane, dostavljačima su plaćali novčanicama od 50 eura, a koja se ne koriste u platnom prometu.
Na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozljede, a jedna osoba teške tjelesne ozljede. Ostale dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalne štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a jedna se dogodila na području Đakova.  Jučer su, na području Policijske uprave osječko-baranjske, u prometu zaustavljena četiri vozača (dva vozača osobnog automobila i dva vozača bicikala) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.  Rekorder je biciklist 46-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,90 grama po kilogramu.

izvor: PU OBZ

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit