Krešimir Žagar izabran za predsjednika Gradskog vijeća Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Žagar je, jednoglasnom odlukom vijećnika, izabran za predsjednika Gradskog vijeća. Za dopredsjednike Gradskog vijeća, također jednoglasno, izabrani su Branka Baksa iz HDZ-a i Bruno Wolf iz redova oporbe, s liste SDP, HNS, HSS.
Nakon što su svoje mandate zbog nespojivosti funkcija u mirovanje stavili gradonačelnik Krešimir Kašuba i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Šimić iz HDZ-a, umjesto njih vijećničku dužnost obnašat će Ljerka Ćorković i Dražen Ganzberger. Zbog osobnih razloga, mandat su u mirovanje stavili Dejan Marinović ( SDP) i Vesna Vučemilović ( DP), a umjesto njih u Vijeću će biti Josipa Knežić i Zvonko Ibriks. Izabrani vijećnici u Gradsko vijeće Grada Našica su i Branka Baksa, Josip Matek, Ivana Domnjak, Marin Knežević i Miroslav Umiljanović iz HDZ-a te Samir Haj Barakat, Vanja Horvat, Anita Stanić Plemeniti iz SDP-a i Silva Miškulin iz Domovinskog pokreta.
Novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Žagar zahvalio je vijećnicima na povjerenju te istaknuo kako će mu dosadašnje iskustvo u obnašanju dužnosti gradonačelnika pomoći i u obnašanju dužnosti predsjednika Gradskog vijeća. Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je svim vijećnicima na izboru te iskazao uvjerenje kako će svi zajedno raditi u interesu građana i Grada Našica.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit