Krešimir Kašuba – predsjednik GO HDZ Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Krešimir Kašuba jučer je na unutarstranačkim izborima izabran za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Našice. Krešimir Kašuba dobio 408 glasova ( 69,90 % ), a protukandidat Josip Miletić 173 ( 30,10% ). Za podpredsjednike su izabrani dugogodišnji istaknuti članovi Hrvoje Šimić, Krešimir Žagar i Branka Baksa. Krešimir Kašuba zahvalio je članovima na ukazanom povjerenju i izvrsnom odazivu na izbore koji su provedeni prema svim propisanim epidemiološkim pravilima. Odaziv je bio oko 60%. Poručio je svima da će u idućem mandatu raditi na izgradnji zajedništva i prosperiteta stranke te zajednice koja već dokazano i dugo vodi Grad Našice. Krešimir Kašuba istaknuo je kako HDZ vidi kao otvorenu zapadnoeuropsku, demokršćansku stranku koja se nastavlja na politiku Pučke stranke. Na nacionalnom nivou rad Gradske organizacije HDZ-a Našice nastavlja se na politiku nacionalnog predsjednika stranke i premijera Andreja Plenkovića te predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Osječko-baranjske županije Ivana Anušića od kojih – ističe Kašuba – novo vodstvo Gradske organizacije HDZ-a ima punu podršku. Krešimir Kašuba izabran je i za podpredsjednika Županijske organizacije HDZ-a Osječko-baranjske županije.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit