Krešimir Kašuba izabran za predsjednika LAG-a “Karašica”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Valpovu je održana 18. izvanredna sjednica Izborne skupštine LAG-a Karašica na kojoj je za novog predsjednika LAG-a izabran gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba. Za jednog od dopredsjednika LAG-a izabran je gradonačelnik grada Donjeg Miholjca Goran Aladić.

U nastavku sjednice Skupštine LAG-a članovi su donijeli Odluku o Izmjeni Lokalne razvojne strategije LAG-a Karašica kojom su povećana sredstva za provedbu Strategije za novih 6,3 milijuna kuna što u konačnici znači da će se putem LAG-a Karašica, što kroz LAG natječaje ili izravno, na ruralno područje koje obuhvaća LAG Karašica do kraja 2022. godine uložiti 18,1 milijuna kuna što će pridonijeti svekolikom razvoju područja LAG-a i dionika razvoja.

 

izvor: LAG “Karašica”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit