Krenula škola kuglanja KK Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji kuglačkog kluba Đurđenovac jučer je na stazama đurđenovačke kuglane počeo prvi susret s djecom koja su se upisala u školu kuglanja. Upis koji je trajao tek tjedan dana ugodno je iznenadio članove KK Đurđenovac jer se već pri prvom susretu okupilo više od 20 djece svih uzrasta iz Đurđenovca ali i Našica i okolnih mjesta. Uvodne riječi nazočnima uputio je predsjednik kluba Danijel Rončević te ih upoznao ukratko s klubom, kuglanjem i planom rada. Predstavio je i trenere koji će podučavati male kuglače, redom seniorske igrače. Uz Danijela Rončevića, tu će biti i Davor Rončević, Tomislav Čačić i Filip Domnjak koji je djeci demonstrirao i pravilnu tehniku bacanja kugle. Djeca su zatim odradila svoje prvo zagrijavanje, a nakon toga isprobali kako je to baciti kuglu niz stazu đurđenovačke kuglane. Iako je škola kuglanja krenula, upisi nisu završeni te iz KK Đurđenovac pozivaju zainteresirane polaznike da im se i dalje javljaju i priključe budućem radu.

izvor: KK Đurđenovac

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit