Kraljevi ulice pobjednici Dore 2008.

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageNakon dvije godine kada im je pobjeda izmakla za dlaku (bili su uzastopno drugi) ove su godine i opet za dlaku pokazali da zaslužuju biti predstavnici Hrvatske na najprestižnijem glazbenom natjecanju. Na kraju izvođenja pobjedničke pjesme izjavili su: ˝Idemo u Beograd i dovodimo Eurosong 2009. u Zagreb.˝ Grupa Kraljevi ulice nastala je u Zagrebu 1987. godine. Osnovna djelatnost benda je sviranje po ulicama i trgovima urbanih sredina, a najčešće nastupaju na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Grupa je u toku svoje karijere proputovala veći dio Europe i uspješno nastupala u skoro svim većim gradovima starog kontinenta.

Repertoar grupe najprije možemo svrstati u starogradski i strozagrebački. Ne podliježući novokomponiranim glazbenim pravcima Kraljevi ulice su vjerni retro programu i davno nastalim šlagerima ne dopuštajući da ta vrijedna glazba padne u zaborav. Do sada su izdali 11 albuma, a u pripremi je novi 'Romanse 2. Kraljevi ulice su osnivači i organizatori festivala CEST IS D' BEST- najvećeg uličnog festivala u Hrvatskoj. lanovi grupe su: Miran Hadži-Veljković – Hadži (Viola i vokal),  Zlatko Petrović – Pajo (gitara i vokal), Ladislav Demeterfy (harmonika), Zoran Lovrić (bas i vokal).

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit