Krađe u Klokočevcima, Gabrilovcu i Breziku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je četiri kaznena djela od kojih policija izdvaja tri kaznena djela teške krađe. U noći s 6. na 7. srpnja, u Klokočevcima nepoznati je počinitelj iz teretnog automobila i priključnog vozila otuđio više od 85 vreća cementa od 25 kilograma. Tvrtki je nastala materijalna šteta oko 2.000 kuna. Također u noći s 6. na 7. srpnja, u Gabrilovcu je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu i iz prodajnog prostora otuđio više od 200 kutija različitih vrsta cigareta i novčani polog. Iste noći, u Breziku Našičkom nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu iz koje je otuđio oko 150 kutija raznih vrsta cigareta u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadalje, danas oko 3 sata, u Vuki je došlo do požara na gospodarskom objektu. Prilikom požara izgorio je krov i stvari koje su se nalazile u objektu. Vlasnici 75-godišnjoj hrvatskoj državljanki nastala materijalna šteta iznosi oko 30.000 kuna. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čepin i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vuka. Tijekom današnjeg dana policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorima zaštite od požara obavit će očevid na mjestu požara. Jučer oko 11:20 sati, u Đakovu 49-godišnji hrvatski državljanin prilikom izvođenja radova pronašao je topovsko zrno call. 76 mm. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu iz razloga sigurnosti na sigurnom mjestu topovsko zrno je uništio. Istoga dana oko 15,45 sati, u blizini mjesta Jagodnjak, 46-godišnji hrvatski državljanin u polju pronašao je kumulativnu tromblonsku minu M-60. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu na mjestu pronalaska minu je izuzeo. Policija poziva građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom koja se dogodila na području Našica.

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit