Krađe, prometne nesreće i tehničke intervencije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 3 kaznena djela od kojih izdvajamo krađu bicikla koja se dogodila tijekom noći s 29. na 30. srpnja, u Osijeku. Nepoznati počinitelj ukrao je bicikl koji se nalazio ispred obiteljske kuće.
Policija sumnja da je 27-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca počinio kazneno djelo „Teška Krađa“. U noći, 14. na 15. srpnja, u Belišću, počinitelj je provalio u dva ugostiteljska objekta te iz jednog ukrao novac.
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća.
U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozlijede. Preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Našica jedna prometna nesreća.
Vatrogasci su u Osijeku imali tehničku intervenciju nasilnog otvaranja vrata na stambenom objektu u Osijeku te izlazak zbog zadimljene zgrade u Osijeku Ludevita Posavskog 35. Našički vatrogasci izašli su na tri intervencije: prva je bila hvatanja zmije u naselju Podgorač, druga gašenje požara na otvorenom prostoru u naselju Jelisavacm, a treća vađenje mačke iz šahta u Našicama u Ulici kralja Tomislava.
Vatrogasci iz Čepina su gasili požar slame u Čepinskim Martincima.
Vatrogasci iz Kneževih Vinograda uklanjali su gnijezdo stršljena.
U izvješću se ističe da će se tijekom dana, na vojnom poligonu Gašinci, provoditi aktivnosti uz uporabu bojevih sredstava.

izvor: PU OBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit