Krađe, nesretni slučaj i prometne nesreće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je jedanaest kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe.

UKRAO MOBITELE
Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. U vremenu od 3. do 4. prosinca 2020. godine, u Osijeku, tijekom probnog rada u tvrtki ukrao je dva mobilna telefona i nekoliko komada razne odjeće i obuće. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta oko 12.000 kuna.

NESRETNI SLUČAJ
Jučer, oko 12:40 sati, u Vladislavcima, 79-godišnjaka je u garaži obiteljske kuće traktor prignječio uz zid prilikom stavljanja u pogon. Uslijed zadobivenih ozljeda 79-godišnjak je smrtno stradao na mjestu događaja. Očevid je obavila očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske.

S TUĐOM KARTICOM PLAĆALA RAČUNE
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnjakinja počinila kazneno djelo računalne prijevare. U periodu od 8. kolovoza do 9. rujna 2020. godine, 21-godišnjakinja je u više navrata s bankovnom karticom 23-godišnjakinje plaćala račune tvrtkama za dostavu na kućnu adresu te istoj prouzročila materijalnu štetu oko 1.000 kuna.

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCE
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 54-godišnjak i 31-godišnjak počinili kaznena djela teške krađe. U vremenu od 8. do 15. siječnja, na širem području Našica, provalili su u radne strojeve i kontejner za skladištenje alata iz kojih su ukrali oko 400 litara dilez goriva, nekoliko akumulatora te razni alat. Pravnim osobama nastala je materijalna šteta veća od 10. 000 kuna.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće dvije osobe su lako tjelesno ozlijeđene, dok je u dvije prometne nesreće nastala materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, Belog Manastira, Đakova i Našica. Jučer, 19. siječnja, u 22:10 sati, u Pribiševcima, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 41-godišnjak iz Velimirovca, uslijed neprilagođene brzine sletio je sa kolnika. Vozač je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,03 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 36.500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 10 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit