Krađe i prevare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata policija je evidentirala 12 kaznenih djela od kojih izdvaja dva kaznena djela krađa i kazneno djelo prijevara.
IZ KUĆE UKRAO PEĆ
Od početka mjeseca listopada do 24. studenog, u Belom Manastiru, nepoznati počinitelj je iz nenastanjene kuće vlasništvo 57-godišnjeg hrvatskog državljanina ukrao peć na drva i sudoper.
Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 3000 kuna
UKRAO GORIVO IZ RADNOG STROJA
Sredinom mjeseca studenog, u šumi u blizini mjesta Torjanci, nepoznati počinitelj je iz radnog stroja ukrao oko 200 litara dizel goriva.
Pravnoj osobi iz Zagreba počinjena je materijalna šteta oko 2000 kuna.
PREVAREN ZA VIŠE TISUĆA KUNA
Krajem mjeseca listopada ove godine, 82-godišnji hrvatski državljanin je na Internetu pronašao oglas koji nudi novčane pozajmice te je putem elektronične pošte stupio u kontakt s nepoznatom osobom i zatražio kredit. Na zahtjev nepoznate osobe, a u svrhu realizacije kredita, 82-godišnjak je obavio dvije novčane transakcije-uplate na račun nepoznatog vlasnika iz Berlina od više tisuća kuna. Po izvršenim novčanim uplata, nepoznata osoba prekinula je daljnju komunikaciji i nije vratila uplaćeni novac, niti je isplatila dogovoreni kredit.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Preostalih 6 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su 4 prometne nesreće i po 1 na području Đakova, Belišća i Belog Manastira.

izvor: PU OBŽ

foto: Pexels

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit