Krađe dijelova s auta i traktora, novčanika i mobitela

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih policija izdvaja dva kaznena djela krađe i kazneno djelo krivotvorenja isprave.

UKRAO KATALIZATOR S OSOBNOG AUTOMOBILA
U razdoblju od 17. do 20. travnja, na parkiralištu u Osijeku, nepoznati počinitelj je demontirao i ukrao katalizator s osobnog automobila.  Vlasniku (33) počinjena je materijalna šteta od oko 2.000 kuna.

UKRAO TRAKTORSKE PRIKLJUČKE
Od početka prošle godine do 5. lipnja ove godine, u Jagodnjaku, nepoznati počinitelj je ukrao četiri traktorska priključka za kultiviranje i prihranu tla. Vlasniku (71) je počinjena materijalna šteta od oko 4.000 kuna.

KRIVOTVORENIM TESTOM ZA COVID-19 POKUŠAO UĆI U REPUBLIKU HRVATSKU
U mjesecu rujnu prošle godine, na graničnom prijelazu Erdut, kao putnik na ulasku u Republiku Hrvatsku, pristupio je 38-godišnji državljanin Republike Srbije te dao policijskim službenicima na uvid PCR test izdan od „Instituta za javno zdravlje Republike Srbije“. Uvidom u sadržaj PCR testa, policijski službenici posumnjali su da je test krivotvoren.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave.

NELEGALNO POSJEDOVAO ZRAČNU PUŠKU
Jučer su policijski službenici temeljem sudskog naloga obavili pretragu doma i drugih prostorija u Čamagajevcima, vlasništvo 65-godišnjaka. U pretrazi su policijski službenici pronašli i oduzeli zračnu pušku koju je je nelegalno posjedovao.

UKRAO TORBICU S MOBITELOM I NOVCEM
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. U utorak, 25. svibnja, u Osijeku, u trgovačkom centru, iz garderobe je ukrao torbicu s mobitelom te novčanik s novcem i bankovnim karticama.  Vlasniku (76) je počinjena materijalna šteta od oko u 2.500 kuna.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća, a u dvije prometne nesreće tri su osobe lako tjelesno ozlijeđena. Preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo su se tri prometne nesreće, dvije na području Našica i jedna na području Đakova. Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana 2 vozača (1 vozač osobnog automobila i 1 vozač traktora) s nedozvoljenom prisutnošću alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 1 sat, u Đurđenovcu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 53-godišnji traktorist iz Našičkog Novog Sela.
Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,59.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit