Krađa u Podgoraču, u Osijeku laboratorij za uzgoj marihuane

Facebook
Twitter
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 8 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kaznena djela Teška krađa i Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
UKRAO ELEKTRIČNE KABLOVE I BAKRENE CIJEVI IZ KUĆE
U periodu od studenog 2021. godine do siječnja 2022. godine, u Podgoraču, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, iz koje je ukrao električne kablove i bakrene cijevi. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 10000 kuna.
POLICIJA PRONAŠLA DROGU I LABORATORIJ ZA UZGOJ MARIHUANE
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Jučer, 10. siječnja, u Osijeku, temeljem naloga suda, policajci su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 34-godišnjak te su pronašli i oduzeli četrdesetak sadnica marihuane, oko 4 kilograma marihuane, sjemenke marihuane, medicinske šprice ispunjene uljem marihuane, PVC karnister s uljem marihuane, staklenku s nekoliko grama amfetamina, nekoliko tableta MDMA ecstasy, digitalnu vagu i više uređaja za laboratorijsku proizvodnju marihuane.
PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirali smo tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka, Belog Manastira i Belišća evidentirana je po jedna prometna nesreća.
Jučer, 10. siječnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su dva vozača osobnog automobila pod utjecajem alkohola.
Jučer, u večernjim satima, u Osijeku, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil s kojim je upravljao 63-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,04 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
Jučer, u 17,35 sati, između mjesta Valpovo i Gorica Valpovačka, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač, 61-godišnji hrvatski državljanin iz Bocanjevaca, upravljao je osobnim automobilom i uslijed nepropisnog kretanja po kolniku lijevim zrcalom svog vozila udario je u lijevo zrcalo vozila koje se kretalo iz suprotnog smjera. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,63 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

izvor: PUOBŽ

foto: PUOBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit