Krađa na gradilištu, odstrijel jelena i vožnja pod utjecajem alkohola

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je jedanaest kaznenih djela od kojih izdvajamo: jedno kazneno djelo krađa. U noći s 5. na 6. listopada, u Osijeku nepoznati je počinitelj sa gradilišta tvrtke ukrao ručni viličar i miješalicu za beton. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. U noći s 19. na 20. listopada, u šumi „Seona Selva“, u lovištu, nepoznati je počinitelj odstrijelio jelena. Vlasniku tvrtke iz Gazije nastala je materijalna šteta u iznosi od 25.000 kuna.
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Jedna prometna nesreća dogodila se na području Belog Manastira te po dvije na području Osijeka i Belišća.  Jučer je na području PU osječko-baranjske u prometu zaustavljeno 5 vozača (2 osobnog automobila i 3 bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u Velimirovcu, kada je u prometu zaustavljen 53-godišnji hrvatski državljanin iz Velimirovca, koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,22 grama po kilogramu. U Osijeku, u Ulici Svetog Leopolda Bogdana Mandića, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin iz Čepina. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,07 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

izvor:PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit