Krađa goriva i bakra, prometne nesreće i alkoholizirani vozači

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 8 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teška krađa.
PROVALIO U SPREMNIK GORIVA
U noći, s 25. na 26. svibnja, u mjestu Kneževo, nepoznati počinitelj provalio je u spremnik goriva na radnom stroju. Vlasniku tvrtke počinjena je materijalna šteta u iznosu većem od 1000 kuna.
UKRAO BAKAR
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 35-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. U noći s 11. na 12. lipnja, u Dardi, nepoznati počinitelj preskočio je zaključanu ogradu te iz natkrivene garaže ukrao dvije bale bakra. Vlasniku tvrtke počinjena je materijalna šteta veća od 3000 kuna.
PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća; u dvije prometne jedna je osoba lako tjelesno ozlijeđena, a jedna teško tjelesno ozlijeđena. U tri prometne nesreće nastala je materijalna šteta. Na području Osijeka dogodila se jedna prometna nesreća, dvije na području Đakova i po jedna prometna nesreća na području Belog Manastira i Našica.
Jučer, 24. lipnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske, u prometu je zaustavljeno 5 vozača osobnih automobila koji su u krvi imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je kod 42-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je zaustavljen u Osijeku . Vozaču osobnog automobila evidentirana je koncentracija alkohola od 1,43 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju do 9 mjeseci te 4 negativna prekršajna boda. Jučer u 22,05 sati, kod Đakova, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 41-godišnji hrvatski državljanin upravljao neregistriranim osobnim automobilom, za vrijeme dok kod sebe nije imao vozačku dozvolu, niti osobnu iskaznicu. Vozaču je evidentirana koncentracija alkohola od 2,23 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je kazna do 21 800 kuna, ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju do 12 mjeseci te 6 negativnih prekršajnih bodova.

izvor: PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit