Krađa drva na područja Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska  izvijestila je da je jučer tijekom prijepodnevnih sati nepoznati počinitelj na Trgu Ljudevita Gaja u Osijeku ukrao bicikl. Vlasnici je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Traga se za nepoznatim počiniteljem. Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem policija sumnja se da je 59-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. U ožujku je 59-godišnjak u šumi na području Našica posjekao i ukrao više kubika različite drvne mase, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se posebno izvješće. Završeno je i kriminalističko istraživanje nad dvije osobe te se sumnja da su 24-godišnji i 30-godišnji hrvatski državljani počinili kazneno djelo teška krađa. U noći s 28. na 29. ožujka 24-godišnjak i 30-godišnjak su provalili u prostorije benzinske postaje u Valpovu i ukrali veću količinu motornih ulja. Nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
Sumnja se i da su 22-godišnji i 18-godišnji hrvatski državljani počinili pet kaznenih djela teška krađa i jedno kazneno djelo krađa. Mladići su od siječnja do travnja provalili u prostorije tvrtke u Josipovcu i ukrali razni alat, vrijednosti više tisuća kuna. Provalili su i u ugostiteljske objekte, tvrtke i vikendicu u Tenji i ukrali televizor, novac, cigarete i mobitele. Vlasnicima je nastala ukupna materijalna šteta od više tisuća kuna. Također su iz teretnog automobila u Brijestu ukrali nekoliko stotina litara goriva, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna.
Nadležnim državnim odvjetništvima policija podnosi posebna izvješća. Pprotekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu, a dogodile su se na području Osijeka.

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit