Korizmeni stol u Beljevini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KUD “Zagorci” u Beljevini je u subotu po prvi puta, usprkos vrlo lošem, kišnom i hladnom vremenu, organizirao manifestaciju Korizmeni stol. U bogatom programu su, uz domaćine, KUD “Zagorci” sudjelovali HKD “Podgoračani” Podgorač, HKD “Izvor” Donja Motičina, Izvorna pjevačka skupina “Semeljačke snaše” Semeljci, SKUU “Franjo Strapač” Markovac, Zbor crkve. sv. Martina Beljevina te Zbor crkve svetih Petra i Pavla Bokšić. Pobožnost i crkveno pjevanje u kojem su sudjelovala sva društva bilo je u crkvi sv. Martina u Beljevini, a nakon crkvene svečanosti program je nastavljen u Društvenom domu gdje su prezentirani korizmeni stolovi i degustirana korizmena jela koja su pripremile članice društava. Program je vodilo Damir Filipašić, a predsjednica društva Adrijana Ilišin zahvalila je svim sudionicima na sudjelovanju u manifestaciji.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit