Konstituirana je GO Zajednice žena “Katarina Zrinski” Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Održana je konstituirajuća sjednica Gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Našice na kojoj je izabrano predsjedništvo Zajednice. Na unutarstranačkim izborima za predsjednicu Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Našice izabrana je Kristina Knežević, a na konstituirajućoj sjednici izabrane su dopredsjednice: Ivana Domnjak, Branka Zlosa i Jasmina Valenčak te tajnica Kata Ivanković. Imenovanjem dopredsjednica i tajnice konstituirano je predsjedništvo Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Našice. Na sjednici je u Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ kooptirana članica Sandra Vladika.  Dogovarale su se i aktivnosti Zajednice žena za sljedeće razdoblje. Predsjednica Kristina Knežević čestitala je članicama koje su izabrane u novi saziv GO ZŽ HDZ-a „Katarina Zrinski“ Grada Našica.

 

izvor: GO Zajednica žena HDZ-a “Katarina Zrinski”

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit