Konobaru u Našicama ukrao novac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih je u policijskom izvješću izdvojeno kazneno djelo „Krađa“.

UKRAO BICIKL

U nedjelju, 13. ožujka, u večernjim satima, u Osijeku na ulici, nepoznati počinitelj je iskoristio trenutnu odsutnost vlasnika i ukrao mu bicikl. Vlasniku, 46-godišnjem hrvatskom državljaninu je počinjena materijalna šteta od više tisuća kuna.

KONOBARU UKRAO NOVAC

U subotu, 5. ožujka, u ugostiteljskom objektu u Našicama, 42-godišnji hrvatski državljanin iskoristio je zauzetost konobara i iz konobarskog novčanika koji se nalazio u prostoru šanka, ukrao novac. Pravnoj osobi iz Našica počinjena je šteta oko 1300 kuna.

ZAPALILA SE PEĆ U PRODAVAONICI

Jučer, 14. ožujka, oko 17,30 sati, u Osijeku, u zatvorenoj prodavaonici bicikala, došlo do zapaljenja peći na pelete, vlasništvo 49-godišnjeg hrvatskog državljanina. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek, a u nastalom požaru je djelomično oštećena peć.Po završetku intervencije vatrogasaca, brigu o prodavaonici preuzeo je vlasnik.

PROMETNE NESREĆE

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske, grada Osijeka, evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

izvor: PUOBŽ

foto: Pexels

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit