Konferencija za novinare HDZ-a uoči izbora za Vijeća mjesnih odbora

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Konferenciju za medije danas su održali članovi s liste za predstojeće izbore za članove Vijeća mjesnog odbora Našice Hrvatske demokratske zajednice. Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Našice i gradonačelnik Krešimir Kašuba rekao je kako HDZ na izbore izlazi s ukupno 15 kandidacijskih lista – jednom za Grad Našice te s 14 lista za Vijeća mjesnih odbora okolnih mjesta. Također je istaknuo kako Mjesni odbori predstavljaju direktnu poveznicu sugrađana i mještana okolnih naselja s gradskom upravom, Gradskim vijećem, ali i s gradonačelnikom što predstavlja vrlo važnu sinergiju. Nositelj liste za Vijeće mjesnog odbora Grada Našica Darko Cerovski predstavio je kandidate, a novinarima su se obratili i ukratko predstavili i dr. Marijan Tepeš i Ines Resler. rešimir Kašuba je pozvao sugrađanke i sugrađane da u nedjelju 15. svibnja izađu na izbore i glasaju za listu HDZ-a, listu broj 1, jer su izbori za Vijeća mjesnih odbora, izbori koji direktno utječu na kvalitetu i uvjete života u pojedinim sredinama.

Mladež HDZ-a Našice danas je povodom izbora za Vijeća mjesnih odbora u centru grada upriličila druženje s kandidatima s liste za izbore za Vijeće mjesnog odbora Našice te dijelila letke i promidžbeni materijal.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit