Koncertom Tomohira Adachija proslavljen Dorin rođendan i Dan OGŠ “Kontesa Dora”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji XXIII. Memorijala Dore Pejačević – Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”, Zavičajnog muzeja Našice i Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice,  jučer je u Koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole održan klavirski koncert. Po peti puta, u Našicama je povodom obilježavanja rođendana Dore Pejačević i Dana Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” nastupio popularni japanski glazbenik –  Tomohiro Adachi, predsjednik Hrvatsko-japanskog društva prijateljstva. Uz skladbe J.S.Bacha,  K.Yamade, H.Okumure, F.Chopina i D.Kempfa, Tomohiro Adachi izveo je i Klavirsku sonatu u As-duru op. 57 Dore Pejačević. Iznenađenje večeri bio je nastup japanske flautistice Miki Fukai. Publika je dugotrajnim aplauzima nagradila izvedbe japanskih glazbenika, a svima je na dolasku i obilježavanju Dorina rođendana i Dana Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” zahvalila ravnateljica škole Marina Kopri. Koncert je održan pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Našica i Vijeća mjesnog odbora Našice te medijskim pokroviteljstvom Radija Našice, Hrvatskog radio Osijeka i Glasa Slavonije.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit