Koncert održali prvonagrađeni učenici natjecanja “Moje notice i tri točkice”

Facebook
Twitter
Pinterest

U koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole Kontesa Dora jučer je održano 8. školsko instrumentalno natjecanje „Moje notice i tri točkice”. U natjecanju je sudjelovalo 38 učenika u 6. solističkih kategorija i u kategoriji komorni sastavi.

Nakon natjecanja koncert su uz pratnju profesora održali prvonagrađeni učenici koji su osvojili zlatnu plaketu: Franka Tomaić na bisernici, Sara Škorić na klaviru, Gabrijela Jakšetić na klarinetu, Josip Komloši, Noa Moslavac i Ivor Papučić na bisernici te komorni sastav koji su činili Ivor Papučić, Ante Stošić i Noa Moslavac na bisernici, Mihael Suk na braču i Josip Komloši na bongosima.

Nagradu Zlatna Teodora za osvojen najveći broj bodova na natjecanju osvojio je Josip Komloši. Nagrade najboljim mladim glazbenicima uručile su ravnateljica škole Darija Vlajnić i predsjednica ocjenjivačkog suda profesorica Kristina Brkić.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je nagrađenim učenicima i njihovim profesorima te svim sudionicima natjecanja.

Zahvalnice su uručene i profesorima koji su svoje učenike pripremali za natjecanje, članovima žirija: predsjednici Kristini Brkić i profesorima Deanu Kopriju, Ivanu Krajačiću, Nikolini Medvedović i Sanji Vazdar te ostalim zaslužnim pojedincima.

Na koncertu je bila nazočna i direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler.

Tekst i foto: K.Matasić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit