Komorni sastav na natjecanju u Opatiji

Facebook
Twitter
Pinterest
Učenici Osnovne glazbene škole Kontesa Dora u disciplini glasovirski duo Elena Sabljak i Antun Ivić, čija je mentorica prof. Darija Vlajnić, u Opatiji su na Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe osvojili priznanje i 89,60 bodova. Na državno natjecanje pratila ih je ravnateljica škole Marina Kopri. Na isto natjecanje, u disciplini komornih sastava od 5 do 12 članova, danas je otputovalo 12 učenika tamburaškog odjela. Učenike su za natjecanje pripremili profesori Andrea Kopri i Daniel Kopri, a prof. Marina Kopri ih je ujedinila u tamburaški komorni sastav. Profesorica Andrea Kopri na državno natjecanje vodi i studente Umjetničke akademije iz Osijeka. Oni će se natjecati u disciplini tria i tamburaškog komornog sastava.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit