Komisija obišla Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
Komisija Turističke zajednice Osječko-baranjske županije obišla je Grad Našice u sklopu ocjenjivanja nominiranih gradova u županiji nakon čega će predložiti najbolje za državnu razinu. Dio je to akcije Hrvatske turističke zajednice "Zeleni cvijet – volim Hrvatsku" u kojoj je naš grad već višestruko nagrađivan. Nakon obilaska, članovi komisije, koju čine predstavnici županijske turističke zajednice i novinari, zbrojit će bodove i rezultat županijskog izbora mogao bi biti poznat već u utorak.

Direktor Turističke zajednice Grada Našica Srečko Perković rekao je kako su ove godine nominirani Grad Našice u cjelini, Pejačevićev trg, turistička destinacija ZOO vrt Bizik te u kategoriji Čovjek – ključ uspjeha u turizmu kontakt policajac Darko Čorković.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit