“Kohezijska politika – što to znači za nas?”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje u okviru Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije i Našička razvojna agencija NARA d.o.o. organizirali su danas informativni događaj: „Kohezijska politika Europske unije – što to znači za nas?“ Sve nazočne na početku je pozdravio gradonačelnik Josip Miletić. Među EU projektima koji su predstavljeni je i projekt sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj „InfoEduNet 2“ u okviru kojeg je Našička razvojna agencija NARA d.o.o. održala okrugli stol pod nazivom „Poslovni uzlet Grada Našica“. Ravnateljca Magdalena Vidaković-Gelenčir istaknula je kako je danas započeo projektni ciklus namijenjen pružanju poslovne podrške poduzetnicma. Ovo je prvi u nizu okruglih stolova, a svoja iskustva prenijeli su i korisnici EU sredstva koji su objasnili na koji su im način ta sredstva pomogla. Brigita Ivoševac iz Županijske razvojne agencije rekla nam je kako radi na projektu Informacijskog centra “Europe Direct Osijek”. Projekt financira Europska unija, a svrha centra je približiti infomacije o Europskoj uniji građanima na lokalnoj razini. Ovo je bila jedna u nizu takvih aktivnosti.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit