Kod vozača pronađena droga i rezani duhan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su četiri kaznena djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo omogućavanja trošenja droga i tvari zabranjenih u športu.

NEDOZVOLJENA TRGOVINA – DUHANOM
Jučer su u Osijeku policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske su tijekom kontrole prometa zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 55-godišnji hrvatski državljanin. Tijekom postupanja policijski službenici su u unutrašnjosti automobila zapazili PVC vrećice sa sitno rezanim duhanom.  Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „nedozvoljena trgovina“, 55-godišnjak je uhićen. Istog dana, policijski službenici su temeljem naloga suda obavili pretragu osobnog automobila i dvije obiteljskih kuće na području Osječko-baranjske županije te pronašli i oduzeli PVC vreće sa oko 120 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 55-godišnjak je jučer 16. siječnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske. Nadležnom državnom odvjetništvu policija je podnijela kaznenu prijavu.

OMOGUĆAVANJE TROŠENJA DROGA
U subotu, oko 21,45 sati, u Osijeku, policijski službenici su tijekom postupanja zaustavili 24-godišnjaka koji je policijskim službenicima predao PVC vrećicu s drogom marihuanom težine oko 16 grama. Marihuanu su policijski službenici oduzeli i uhitili 24-godišnjaka.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „omogućavanje trošenja droga i tvari zabranjenih u športu“, policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće na području Osijeka, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Preostale tri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

 

izvor PU osječko-baranjska županija

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit