Kod Dunava pronašao 8 ručnih bombi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je da je jučer u Dalju, kod rijeke Dunav, 25-godišnjak pronašao 8 ručnih bombi. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izašao je na mjesto pronalaska i na siguran način izuzeo 3 ručne bombe M 75 i 5 ručnih bombi M 52.

Policija poziva građane koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Mole da takva sredstva ne donose u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijestite ih na broj 192 ili osobno u najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA 6 PROMETNIH NESREĆA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća, od kojih je u jednoj jedna osoba teško ozlijeđena, dok je u pet nastupila materijalna šteta. Na području Osijeka evidentirane su tri, a na području Belog Manastira, Našica i Donjeg Miholjca po jedna prometna nesreća.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit