Koalicija SDP, HNS i HSS predstavila liste i kandidate

Facebook
Twitter
Pinterest

Koalicija SDP, HNS i HSS – Srcem do promjena, održala je danas tiskovnu konferenciju na kojoj je predstavila svoje kandidacijske liste i kandidate za predstojeće izbore za Vijeća mjesnih odbora koji će biti održani 15. svibnja. Predsjednik SDP-a Samir Haj Barakat pozvao je građane da svoj glas daju listi broj 2 te tako počiste nerad i nered koji trenutno krase grad. Istaknuo je kako su liste rađene na temelju kvalitete i sposobnosti ljudi da doprinesu razvoju svog mjesta. U nastavku su svoje programe predstavili nositelji lista za naselja Markovac, Jelisavac, Vukojevci, Velimirovac, Makloševac i Londžica – Darija Kolembus, Ivana Ligda, Jasmina Mitka, Robert Zahirović, Dorian Rajić i Dejan Marinović. Nositeljica liste za Vijeće Mjesnog odbora Našice Josipa Knežić istaknula je kako je grad gotovo u svakom kvartu zapušten te je uvjerena da Našice mogu puno više od ovoga kako je sada – kada nove investicije nakon nepunih godinu dana propadaju. Pozvala je sve da na izborima zaokruže listu broj 2.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit