Knjižni kutak u OŽB Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
U predvorju kapelice Gospe Lurdske u Općoj županijskoj bolnici Našice, danas je otvoren Knjižni kutak Narodne knjižnice i čitaonice Našice. Kako je istaknula ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Blaža Pavlović-Radmanović, otvorenje Knjižnog kutka pri Općoj županijskoj bolnici Našice upriličeno je u sklopu obilježavanja Mjeseca Hrvatske knjige, a pacijentima će na raspolaganju biti stotinjak naslova knjižne građe te tjedni magazini.

Zahvaljujući se djelatnicima našičke knjižnice na uloženom trudu, ravnateljica Opće županijske bolnice Našice dr. Vesna Čačinović istaknula je kako će Knjižni kutak doprinjeti još boljoj usluzi koju bolnica pruža, a svim pacijentima na određeni način olakšati bolničke dane te ih učiniti ugodnijima. Dr. Čačinović naglasila je kako će Knjižni kutak u budućnosti dobiti prikladniji prostor, no za početak će biti smješten u predvorju kapelice. Radno vrijeme bit će ponedjeljkom i četvrtkom od 12 do 14 sati.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit