Kaznena djela, požari, prometne…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je četiri kaznena djela od kojih policija izdvaja: jedno kazneno djelo omogućavanja trošenja droga i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. U četvrtak 9. srpnja, oko 22 sata, u Opatijskoj ulici, u Osijeku policijski službenici uočili su dvije mlađe muške osobe provjerili im identitet i pregledali. Tom prilikom kod 26-godišnjeg hrvatskog državljanina pronađena je i oduzeta PVC vrećica s marihuanom težine oko 3,6 grama. Kriminalističkim istraživanjem policijski službenici utvrdili su da je 26-godišnjak ustupio na konzumiranje ručno izrađenu cigaretu tzv.“Joint“ 24-godišnjem hrvatskom državljaninu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Omogućavanje trošenja droga“ protiv počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. U noći s 19. na 20. lipnja u Belišću, na Obali Matije Ljubeka, nepoznati je počinitelj oštetio stol i klupu. Na javnoj površini nastala je materijalna šteta veća od 21.000 kuna. Traga se za nepoznatim počiniteljem. Jučer oko 18,40 sati, u Osijeku je došlo do požara u kuhinji objekta za pripremu hrane. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo na način da se prilikom prženja hrane zapalilo ulje, kojom prilikom plamen se proširio na napu i ostale gorive kuhinjske elemente. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Tvrtki je nastala materijalna šteta oko 20 000 kuna, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Jučer  oko 10 sati, u Našičkom Novom Selu, izbio je požar u dvorištu obiteljske kuće. Vlasnik kuće 67-godišnjak odložio je pepel i žar na bio-otpad koji se zapalio. Vatra se proširila na pod šupe koji je bio posipan suhom slamom i sijenom.
Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društava Šaptinovci. U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće, osam osoba je zadobilo lake tjelesne ozljede dok je u preostale četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka i dvije na području Našica.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit