Karlo Ressler s domaćinima posjetio industrijsku zonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Našica Josip Miletić sa svojim suradnicima te gostom – nositeljem HDZ-ove liste za predstojeće izbore za Europski parlament Karlom Resslerom, posjetio je danas poslijepodne industrijsku zonu. Sa zadovoljstvom je pozdravio Karla Resslera te istaknuo kako je on i svojim dosadašnjim djelovanjem savjetnika premijera puno pomogao u lobiranju i otvaranju brojnih projekata za Grad Našice. Najavio je i kako predstoji veliko ulaganje u industrijsku zonu vrijednosti 7.500.000,00  kuna. Gradonačelnik je uvjeren da će to biti napravljeno u sljedećih godinu dana te da će se otvoriti nove čestice pa tako i nova radna mjesta. Izvijestio je kako ima dosta novih investitora u industrijskoj zoni, bilježi se pojačan interes, a u prošloj je godini bilo povećanje broja zaposlenih. Trendovi su – istaknuo je gradonačelnik – pozitivni zahvljujući i premijeru koji je svojim strukturnim reformama puno toga pomogao. I ovom je prigodom zahvalio gostu na dolasku i poželio mu mnogo uspjeha u nastavku karijere te da upravo on bude Našice u Europskoj uniji.
Karlo Ressler rekao je kako mu je drago što je danas, točno 30 dana nakon početka kampanje koju je počeo upravo u našoj županiji, ponovno u Našicama. Istaknuo je da je HDZ odlučio kampanju voditi pozitivno i usmjerenu budućnosti. Prilikom prvog posjeta – podsjetio je – naglasak je bio na kulturnoj baštini, točnije na obnovi dvorca Pejačević. Želja je usmjeriti se budućnosti te pripremiti Našice i cijelu Hrvatsku za Europu nove generacije. – Program je stoga fokusiran na rast, na zapošljavanje poput ove konkretne priče u industrijskoj zoni u Našicama. Ovo pokazuje što se radi u gradu Našicama pod vodstvom gradonačelnika Josipa Miletića i cijelog njegovog tima. Glavni cilj koji se želi postići  je da životni standard hrvatskih građana bude bolji, da mladi mogu dobiti kvaliteto obrazovanje, kvalitetno radno mjesto adekvatno plaćeno, ali i podršku društva u zasnivanju obitelji u svakom kraju Hrvatske – poručio je nositelj HDZ-ove liste Karlo Ressler.

tekst i foto: N. Pavlus  

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit