Kandidati HDZ-a Lukić, Miletić i Kovačević vjeruju u nastavak suradnje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kandidati za zamjenika osječko-baranjskog župana Mato Lukić i Josip Miletić posjetili su Općinsku organizaciju HDZ-a Donja Motičina. Mato Lukić zahvalio je aktualnom načelniku i kandidatu za općinskog načelnika na predstojećim lokalnim izborima Željku Kovačeviću na mnogim inicijativama i ostvarenim projektima u protekle četiri godine i iskazao uvjrenje da će se njegov dobar rad nastaviti. Željko Kovačević je rekao kako je u Općinu Donja Motičina, u proteklih 12 godina, koliko obnaša dužnost općinskog načelnika, uloženo više od 50 milijuna kuna. Izdvojio je katastarsku izmjeru općine, izgradnju nastavno-sportske dvorane, ambulante, nogostupa, javne rasvjete. Pokrenuta je izgradnja sportskog centra, kanalizacije, kružnog toka; ostvareni su i mnogi projekti financirani putem EU fondova, Županije i Vlade RH, koji su pridonijeli poboljšanju infrastrukture, zapošljavanju građana i podizanju kvalitete života, a u planu je još mnogo toga – rekao je Kovačević i dodao da vjeruje u nastavak dobre suradnje s Osječko-baranjskom županijom.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit