Kako spriječiti ili liječiti bolesti prirodnom hranom? Saznajte u petak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Velečasni dr. Ivan Zirdum osnivač je knjižnice UPT u kojoj je objavljeno preko 500 različitih knjiga. Također prakticira i promovira sirovu prehranu.

U petak će, u  Župi sv. Antuna Padovanskog, gostovati vlč. Ivan Zirdum, umirovljeni profesor i svećenik Đakovačke nadbiskupije.  Vlč. Zirdum služit će večernju sv.misu, a nakon mise će, u dvorani “Emaus”,  održati predavanje na temu: “Kako spriječiti ili liječiti bolest jednostavnom prirodnom hranom bez lijekova?”
Hrana koja je termički obrađena na temperaturi od preko 45 stupnjeva postaje uništena, mrtva. S njom se muči naš organizam. Nekako preživljava, ali uz cijenu mnogih bolesti kao što su visoki krvni tlak, loša krvna slika, dijabetes, loša probava, tegobe sa srcem i krvnim žilama, kamenci u žuči i bubrezima, rak itd. Nikakvi nam lijekovi neće pomoći na duge staze. Jedino što može liječiti uzrok jest uzimanje prijesne – žive hrane umjesto mrtve – termički obrađene – kaže  vlč. Zirdum, a detaljnije o ovoj temi poslušajte u petak.

Tekst: Tomislava Justić
Foto: unsplash

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit