Kako spriječiti ili liječiti bolesti prirodnom hranom? Saznajte u petak

Velečasni dr. Ivan Zirdum osnivač je knjižnice UPT u kojoj je objavljeno preko 500 različitih knjiga. Također prakticira i promovira sirovu prehranu.

U petak će, u  Župi sv. Antuna Padovanskog, gostovati vlč. Ivan Zirdum, umirovljeni profesor i svećenik Đakovačke nadbiskupije.  Vlč. Zirdum služit će večernju sv.misu, a nakon mise će, u dvorani “Emaus”,  održati predavanje na temu: “Kako spriječiti ili liječiti bolest jednostavnom prirodnom hranom bez lijekova?”
Hrana koja je termički obrađena na temperaturi od preko 45 stupnjeva postaje uništena, mrtva. S njom se muči naš organizam. Nekako preživljava, ali uz cijenu mnogih bolesti kao što su visoki krvni tlak, loša krvna slika, dijabetes, loša probava, tegobe sa srcem i krvnim žilama, kamenci u žuči i bubrezima, rak itd. Nikakvi nam lijekovi neće pomoći na duge staze. Jedino što može liječiti uzrok jest uzimanje prijesne – žive hrane umjesto mrtve – termički obrađene – kaže  vlč. Zirdum, a detaljnije o ovoj temi poslušajte u petak.

Tekst: Tomislava Justić
Foto: unsplash

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit