Kađa nakita, oštećenje tuđe stvari, prometne nesreće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je jedanaest kaznenih djela od kojih izdvajamo: dva kaznena djela krađa, jedno kazneno djelo teška krađa i jedno kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. U četvrtak, 22. listopada, u Osijeku nepoznati je počinitelj iz ruksaka 53-godišnje hrvatske državljanke ukrao novčanik s novcima, raznim dokumentima i bankovnim karticama. Ukradenim karticama na bankomatu podigao je više tisuća kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetni hrvatski državljanin iz Osijeka počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ na štetu 21-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Privlake. U poslijepodnevnim satima, 16. rujna ove godine, u Osijeku, maloljetnik je došao do parkiranog osobnog automobila i otkinuo retrovizor. Vlasniku 21-godišnjaku pričinjena je materijalna šteta od 2 000 kuna.

U noći s 23. na 24. listopada, u Ernestinovu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 39-godišnje hrvatske državljanke te iz kuće ukrao razni nakit i više desetaka tisuća kuna. Vlasnici je nastala materijalna šteta veća od 50 000 00 kuna.

U poslijepodnevnim satima, 13. kolovoza, u šumi „Bukovac“, nepoznati je počinitelj posjekao više stabala graba i ukrao više kubičnih metara ogrjevnog drveta. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od više tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće pet je osoba zadobilo lake tjelesne ozljede, preostalih šest prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka te po jedna na području Đakova, Donjeg Miholjca, Belišća i Našica.

izvor:PUOBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit